Wat vinden Hattemers van het toerisme in de stad?

Hattem is een Hanzestad. Populair bij toeristen uit de hele wereld. De gemeente Hattem en Marketing Oost is benieuwd naar jouw mening – als inwoner van Hattem – over het toerisme in de stad.

De Hanzesteden (Deventer, Doesburg, Elburg, Harderwijk, Hasselt, Hattem, Kampen, Zutphen en Zwolle) zijn al jaren een toeristische bestemming bij uitstek, geliefd bij velen in binnen- en buitenland. De historie, grachten en culinaire mogelijkheden maken de Hanzesteden niet alleen een populaire vakantiebestemming, maar ook een aantrekkelijke bestemming om in te wonen en te werken.

Hoe ervaar jij het toerisme?
Het invullen van de online vragenlijst duurt ongeveer 10-15 minuten. Met deze vragenlijst is de gemeente Hattem en Marketing Oost benieuwd naar jouw mening, als inwoner, over het toerisme in de Hanzesteden. Hoe ervaar jij het toerisme in jouw leefomgeving?

Jouw mening telt
De resultaten van het onderzoek zijn belangrijk voor zowel de gemeente, als de provincies Overijssel & Gelderland. Deze worden namelijk gebruikt ter onderbouwing van beleidskeuzes. Jouw antwoorden zijn om deze redenen erg waardevol!

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in