“De Strijd om de IJssel gaat beginnen”

De zaalvoetbalvereniging WRZV organiseert op donderdag 27 en vrijdag 28 december de strijd om de IJssel in de WRZV-hallen te Zwolle. De IJsselcup kent een grote traditie en na eerdere succesvolle edities staat het toernooi ook dit jaar weer als eindejaarstoetje op de agenda.

Rond de IJssel
Vorige editie werd gewonnen door KHC  uit Kampen, dat in een spannende finale (oud) PEC Zwolle wist te verslaan. De kleine finale werd gewonnen door WVF na winst op de organiserende zaalvoetbalvereniging WRZV.
Het toernooi is bestemd voor veldvoetbalverenigingen die gelegen zijn rondom de IJssel. Deze editie is qua aantal deelnemers weer een succes en kan rekenen op een sterk deelnemersveld.

“Lekker voetballen”
“Deze editie verwacht ik met dit nog sterkere deelnemersveld wederom veel attractiviteit en een hoge amusementswaarde voor het publiek. Ook oud- PEC Zwolle is weer van de partij en dat is zeker leuk voor het publiek. Vorig jaar kwamen oud spelers als Wiljan Pluim en Arne Slot ook in actie en ben ik benieuwd waar captain Henk van Steeg deze editie mee gaat aantreden. Uiteraard zijn ook vv WVF, KHC Kampen, DOSK en de teams uit de Veluwe weer van de partij en daar kunnen we gerust een verrassing van verwachten, omdat die teams veel zaalvoetballers herbergen. Wellicht dat ook Wijthmen of Heino ons kunnen verrassen. Ik zie er in ieder geval naar uit. Lekker voetballen in de WRZV tussen kerst, oud en nieuw, dat is de echte traditie”, aldus WRZV voorzitter Freddy Eikelboom

15 clubs
De poulewedstrijden staan geprogrammeerd op donderdag 27 december. Op vrijdag 28 december zijn de laatste poulewedstrijden en daarna de finales. Er hebben zich 15 verenigingen ingeschreven voor deelname aan de IJsselcup. Uiteraard zijn net als vorig jaar ook weer KHC Kampen (titelverdediger), vv WVF, vv Wijthmen, Dieze West, ’s-Heerenbroek, Hatto Heim, vv Hattem, SEH, vv Heerde en VSCO’61 weer van de partij.

De indeling
Poule 1: vv WVF, vv Wijthmen, Hatto Heim, Hattem en WRZV Zwolle
Poule 2: KHC Kampen, ‘s-Heerenbroek, VSCO’61, DOSK en DESZ Zwartsluis
Poule 3: Oud- PEC Zwolle, vv Dieze West, vv Heino, SEH en vv Heerde.
De nummer 1 en 2 uit de poule kwalificeren zich, net als de twee beste nummers 3, voor de kwartfinales die gespeeld worden op vrijdag 28 december. Voor de nummers 1 tot en met 3 zijn er geldprijzen. De winnaar van het toernooi ontvangt de wisselbeker en ligt er een cheque klaar van
€ 1.000.

Muziek
Zowel op donderdag 27 als vrijdag 28 december is er een gezellige afsluiting van de voetbalavond met muziek. De wedstrijden starten om 18.30 uur en de toegangsprijs per speelavond is € 2,50 per persoon. Jeugd tot en met 15 jaar kan gratis naar binnen.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in