Zwaarbevochten zege voor sv Hatto-Heim

Zaterdag stond de wedstrijd sv Hatto-Heim – ESC uit Elburg op het programma in de 3e Klasse C. De winst bleef in Hattem, maar dat ging niet vanzelf.

De eerste helft was een zwakke, aan beide kanten. ESC liet zich inzakken en sv Hatto-Heim mocht het spel maken. Er was veel balverlies en weinig dreiging voor de doelen, maar toch bleef het opletten. De grootste kans was er voor Lars Lamberink. Zijn schot werd goed gepakt door keeper Jorick Mensink.

In de tweede helft kwam ESC bijna op 0-1. Een schot van Sven Wastenecker ging via de lat over het doel. Bij een mooie aanval van sv Hatto-Heim kwam de bal voor de voeten van Aron Winkelhorst. Hij bedacht zich niet en schoot de bal precies in het hoekje.

Hierna kwam ESC meer in het spel en probeerde de druk op te voeren. sv Hatto-Heim bleef op de been en had nog een 100% kans met Twan van Rijssen, maar hij kreeg de bal er niet in. Het spel golfde op en neer en het was nog steeds opletten geblazen voor de Hattemers.

Een prima schot van Rico Rianto was een prooi voor keeper Jorick Mensink. Als een tijger sprong hij op de bal. ESC probeerde nog een punt uit het vuur te slepen, maar Hatto-Heim bleef op de been en pakte zo wel weer drie belangrijke punten.


Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in