Rosmarijn Boender nummer 2 op kandidatenlijst VVD

Tijdens de ledenvergadering van de  VVD op 21 november is de kandidatenlijst voor de VVD Gelderland voor de Statenverkiezingen van 2019 vastgesteld. Direct na lijsttrekker Jan Markink staat de Hattemse Rosmarijn Boenders op de lijst.

Rosmarijn is namens de VVD commissielid Algemene en Ruimtelijke in Hattem. Na 32 jaar buiten Hattem te hebben gewoond, is zij sinds 2017 weer woonachtig in onze Hanzestad, de omgeving waarin zij is opgegroeid.

Rosmarijn heeft een aantal jaren op Curacao gewoond en werkte daar als architect. Dit samen met haar lidmaatschap van de raadscommissie zal goed van pas komen bij de ambities die lijsttrekker Markink uitspreekt: “We zien dat de wereld om ons heen snel verandert. Nieuwe kansen lonken voor Gelderse inwoners en bedrijven. De VVD ziet tegelijkertijd dat er ook grote vraagstukken zijn. Hoe zorg je er bijvoorbeeld voor dat er voldoende woningen zijn of hoe bewaken we dat de omschakeling naar schone energie voor iedereen betaalbaar blijft? Ons programma geeft hiervoor uitstekende handvatten, waarbij we nadrukkelijk willen inzetten op wonen, werken, veiligheid en bereikbaarheid.”

De volledige kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma zijn na te lezen op de website van de vvd.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in