‘Open Poort’ start met Groeidiensten

De Open Poort in Hattem start met maandelijkse Groeidiensten. Dit zijn laagdrempelige diensten waar iedereen welkom is, ook als je niet of niet zo vaak een kerkdienst bezoekt. De 1e Groeidienst is op zondagochtend 2 december. De dienst begint om 10.30 uur en vanaf 10.00 uur is er inloop met koffie, thee en limonade.

Centraal thema
De Groeidiensten kennen een vaste opbouw met onder meer twee blokken met muziek en aanbidding, een kindermoment en een overdenking. ‘OpenPoorters’ worden betrokken bij de invulling, zodat elke dienst een persoonlijke tint heeft. Centraal thema in de Groeidiensten is om Jezus meer ruimte te geven in je leven. Door deze ‘groei’  ga je de vrede en blijdschap van een leven met God ervaren, waardoor het leven mooier wordt.

Sterke groei
De Open Poort aan de Veldhoeve 1 is een snelgroeiende kerk met momenteel 950 leden. De gemeente is de laatste vijf jaar sterk verjongd en telt 215 kinderen tot en met 12 jaar. Voor de kleinsten is er tijdens de diensten crèche en er zijn kinderclubs voor kinderen tot en met groep 4.

De volgende Groeidienst is op Eerste Kerstdag, dinsdag 25 december. Die dienst start ook om 10.30 uur.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in