HattemCentraal: Spakman gaat, Meulman komt

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van HattemCentraal op 17 oktober is een wijziging in het bestuur goedgekeurd. De huidige bestuursvoorzitter, Ad Spakman, heeft besloten een stap terug te doen en zal de rol van vicevoorzitter op zich nemen. Het voorzitterschap vraagt veel energie en hij wil meer tijd vrijmaken voor andere zaken. De huidige vicevoorzitter, Richard Meulman, zal de functie van voorzitter overnemen.

Spakman heeft met zijn voorzitterschap een belangrijke bijdrage geleverd aan het succes van HattemCentraal. Vanaf het begin had hij de ambitie om een sterke lokale politieke partij op te zetten, en met vier zetels bij de laatste verkiezingen is dat zeker gelukt. Zijn gedrevenheid en toewijding hebben HattemCentraal tot een stevige factor in de lokale politiek gemaakt.

Besloten is dat de huidige secretaris, Andrew de Graaf, die op termijn naar buiten Hattem gaat verhuizen, actief zal blijven als algemeen bestuurslid totdat de verhuizing plaatsvindt. Paul Koortens, de huidige penningmeester, zal de rol van secretaris op zich nemen.

Vacature
Door de bestuurswisselingen ontstaat er een vacature voor de functie van penningmeester. Het bestuur is momenteel dan ook op zoek naar geschikte kandidaten om deze rol in te vullen. Heeft u interesse, neem dan contact met info@hattemcentraal.nl

HattemNieuws, van de nieuwsredactie
Ontvang nieuws uit Hattem voortaan in uw mailbox!

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in