Hardlopers rennen door Hattem

Soms vraag je je wel eens af bij het zien van groepjes mensen, wie zijn dat? Het kan zijn dat u vrijdag 25 oktober de hardlopers voorbij ziet komen van DW Loopschool Hattem tijdens hun duurtraining De Pinquin.
De loop is twaalf km. Vanuit de binnenstad loopt men over de Hoenwaard richting camping Het Oever, langs de Botten Strank en de Zwarte Kolk via het Kloosterbos richting Wapenveld, via het Apeldoorns Kanaal en langs de Hezenberg weer richting Hattem.

Deze training staat in het teken van het uitbreiden van de basisconditie.

Eerder sprak RTV Hattem met Willem de Weerdt van DW Loopschool. Hij heeft al meer dan 45 jaar hardloop-ervaring, zowel op trainings- als wedstrijdgebied. DWLoopschool Hattem is onder andere door hem opgericht om beginnende-, gevorderde- en wedstrijdlopers van elk nivo op een verantwoorde wijze in een gemoedelijke sfeer te begeleiden om de valkuilen binnen het hardlopen te voorkomen. De filosofie van de Loopschool is, dat iedere deelnemer kan meedoen op zijn of haar manier, iedereen wordt gelijkwaardig behandeld en heeft gelijke rechten, ondanks zijn of haar nivo.

Volgende week schrijven we uitgebreid over deze ervaren loper en waarvoor hij anderen wil behoeden.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in