Live muziek, thee en baksels bij Oldeniel

Op zondag 29 september treedt vanaf 14.30 uur de band Stapgelegenheid op bij Theeschenkerij Oldeniel. Deze is te vinden bij de Hattemse steiger van Het Kleine Veer.

Stapgelegenheid is in 2022 ontstaan als gelegenheidsband voor het goede doel Zet Een Stap Tegen Kanker. Al gauw bleek dat zowel band zelf als het publiek enthousiast waren over Stapgelegenheid. Aanleiding genoeg dus om de band voort te zetten en vaker het podium te pakken.

Breed repertoire
Inmiddels heeft de band al een heel aantal optredens achter de rug. Ze kunnen zowel semi-akoestisch als volledig versterkt spelen, wat ze geschikt maakt voor zowel huiskamerconcerten als grotere podia. In het repertoire staan nummers van onder andere Stevie Wonder, De Dijk, Skik, Elvis Presley en Ike & Tina Turner.

Thee, baksels en muziek
Luisteren is gratis. Naast allerlei fantastische soorten thee serveert de theeschenkerij ook heerlijke zelfgemaakte baksels. ‘Samen met de muziek bieden we voldoende  ingrediënten voor een topmiddag!’, aldus de mensen van Oldeniel.
Theeschenkerij Oldeniel bevindt zich aan de Hattemse kant van de IJssel bij de fiets- en voetveerpont ’t Kleine Veer tussen Zwolle Zuid en Hattem.

2 REACTIES

  1. Aan het begin van het artikel staat dat het optreden op zondag 29 september is. Onder het kopje ‘Thee, baksels en muziek’ staat zaterdag 26 september. Misschien goed om die laatste datum te corrigeren?

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in