Week tegen eenzaamheid

Stichting Welzijn Hattem organiseert activiteiten om mensen dichter bij elkaar te brengen, zelfs op 1,5m afstand. In de Week tegen Eenzaamheid van 1 t/m 8 oktober vinden er door het hele land veel speciale activiteiten plaats om extra aandacht te vragen voor het thema eenzaamheid met als hoofdboodschap: Kom erbij!

Je niet verbonden voelen
Eenzaamheid is dat je je niet verbonden voelt. Je hebt weinig sociale contacten, of minder dan je zou willen hebben. Daardoor kan je je niet prettig voelen, verdrietig, angstig of zinloos. Eenzaamheid is een persoonlijke ervaring en zo oud als de mensheid.
Je eenzaam voelen kan verschillende oorzaken hebben. Bijvoorbeeld veranderingen thuis, verlies van werk, ziekte, echtscheiding of het einde van een relatie.

Stichting Welzijn Hattem kan je helpen door samen met jou activiteiten, cursussen en ontmoetingsplekken te onderzoeken die Hattem biedt bij de verschillende organisaties en verenigingen.

Ook voor jongeren
Jongeren vanaf 12 jaar t/m 23 jaar zijn daarnaast van harte welkom in het Jongerencentrum ‘Ons Plekkie’ In De Marke, Deandelsweg 2 (ingang achter het zwembad). Geopend op vrijdag van 19.00 – 21.30 uur.

Bel of e-mail gerust naar de medewerkers van SWHattem voor informatie of een afspraak, zij  helpen graag om samen te kijken naar de mogelijkheden. Bel naar 44432881 of e-mail naar info@swhattem.nl

Voor meer informatie over de Week tegen de eenzaamheid en tips wat je zelf kan doen kan je naar de website een tegen eenzaamheid.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in