Beleefweekend ‘voor elk wat wil(d)s’ in Hattem en Heerde

Zin om te struinen in de natuur, een culinaire route te fietsen of op pad te gaan met de schaapskudde? Het kan in Hattem en Heerde in het weekend van 27 tot en met 29 september.

Tijdens het beleefweekend organiseren lokale ondernemers ruim 30 unieke activiteiten waarmee bewoners en bezoekers kennismaken met de mooiste (natuur)parels en leukste activiteiten in Hattem en Heerde.

Prachtig stukje Veluwe
Ondernemers uit Hattem en Heerde stelden een gevarieerd programma samen met ruim 30 activiteiten. Denk aan een natuurboottocht, een yogasessie in de open lucht of een slootjesexcursie voor kinderen. ‘Hattem en Heerde is een prachtig stukje Veluwe. Met dit beleefweekend willen we dat niet alleen aan bezoekers, maar ook bewoners laten zien. We zijn trots op het gevarieerde aanbod, er is echt voor elk wat wils!’, zegt Stefanie Janssen, projectleider bij IVN Gelderland.

Over het beleefweekend
Het beleefweekend is een initiatief van IVN Gelderland in samenwerking met gemeenten Hattem en Heerde, Visit Heerde, provincie Gelderland en de IVN Gastheren en Gastvrouwen van het Landschap. Samen willen zij met het beleefweekend de omgeving op de kaart zetten en het product- en activiteitenaanbod zichtbaar(der) maken bij bewoners als bezoekers. Kijk ook op www.ivn.nl/beleef-hattemheerde.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in