Start gespreksgroep voor ouders met kinderen met autisme

CJG Hattem en MEE Veluwe organiseren op dinsdag 16 oktober van 19.30 tot 21.00 uur een bijeenkomst voor het opzetten van een gespreksgroep voor ouders en verzorgers met kinderen met autisme. Tijdens de bijeenkomst worden wensen en behoeften gepeild en afspraken gemaakt over de gespreksgroep. Deze bijeenkomst is voor iedereen die te maken heeft met kinderen met autisme.

In juni hebben het CJG en MEE een informatieavond over autisme georganiseerd. De avond werd goed bezocht en als positief ervaren. Op basis van de uitkomsten van deze avond vragen wij geïnteresseerden om mee te denken over de vorm en inhoud van een te vormen gespreksgroep over autisme. De gespreksgroep is bedoeld om ervaringen uit te wisselen, kennis te delen met elkaar en elkaar zodoende tot steun te zijn. De avond wordt begeleid door medewerkers van MEE en het CJG Hattem.

Meer informatie
De bijeenkomst is op dinsdag 16 oktober van 19.30 tot 21.00 uur bij het CJG aan de Daendelsweg 2 in Hattem. Aanmelden in niet nodig. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Nienke Nijmeijer via 06 – 21 52 38 41 of er kan gemaild worden naar nienke.nijmeijer@meeveluwe.nl.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in