Open dag Hondenschool Hattem

Hondenschool Hattem, al jaren actief op het gebied van honden trainingen en cursussen, organiseert op zaterdag 3 september van 10:00 tot 16:00 een open dag op haar nieuwe locatie aan de Geldersedijk 45A in Hattem.

Tijdens dit evenement vinden er naast diverse demonstraties met honden ook workshops plaats waar gratis aan deelgenomen kan worden met jouw hond. Voor de meeste activiteiten geldt dat er direct na de demonstratie de mogelijkheid is om met je eigen hond onder begeleiding soms letterlijk te “snuffelen” aan de sport.

Fotograaf
Omdat ook het terrein van de achterliggende IJsbaan gebruikt kan worden zullen er o.a. Whippet Straight races en Jachthonden demonstraties te zien zijn. Verder is er een fotograaf aanwezig om jezelf te laten vereeuwigen met je hond en zijn er stands met doe activiteiten en koopjes.

Verkiezing

Dierenspecialist Ubink uit Wezep verzorgt een hondenbuffet en er zal in de middag de verkiezing van de “Mooiste Senior Hond van Hattem en omstreken” plaats vinden. Elke hond van 7 jaar of ouder kan daar aan mee doen. Voor elke hond is er zolang de voorraad strekt een Goodiebag beschikbaar.

Kijk voor het actuele programma van de open dag van Hondenschool Hattem op www.hondenschoolhattem.nl of op de Facebookpagina van Hondenschool Hattem.

Hondenschool Hattem – Geldersedijk 45A – 8051 SB Hattem

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in