Video: Tentoonstelling Wie Bent U van Sjaak Maliepaard in de Andreaskerk

In de Grote of Sint Andreaskerk in het centrum van Hattem is op dit moment de tentoonstelling Wie Bent U te zien. Deze tentoonstelling toont de werken van dominee Sjaak Maliepaard. Naast predikant is hij ook kunstschilder en heeft werken gemaakt die allemaal ge├»nspireerd zijn op religieuze thema’s. Ook werkt hij in zijn schilderijen graag met kernwoorden, geschreven in het Hebreeuws, omdat dat de taal is waarin het Eerste Testament is opgesteld.

Kinderen
Ook aan de kinderen is gedacht. Terwijl zij een speurtocht afleggen (ook te zien in de video) kunnen de volwassenen de kunst van dominee Maliepaard in alle rust bekijken in de kerk. Door het doen van de speurtocht komen de kinderen ook in aanraking met de werken.

Praktische informatie
De tentoonstelling is in de Grote of Sint Andreaskerk in Hattem. Het is geopend van 11 juli tot en met 26 augustus. De openingstijden voor de tentoonstelling zijn van dinsdag tot en met vrijdag, vanaf 14:00 tot 17:00 uur. Op zaterdag is de tentoonstelling ook te bewonderen tussen 13:00 en 16:00 uur.

De opening van de tentoonstelling in beeld
Gerrit Grit en Henk Tabois gingen langs bij de opening van deze bijzondere tentoonstelling. Het resultaat van hun bezoek is te zien in onderstaande video.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in