Doret Tigchelaar wordt de nieuwe burgemeester van Wierden

Doret Tigchelaar, oud-gemeenteraadslid en voormalig wethouder van Hattem, is voorgedragen als nieuwe burgemeester van de gemeente Wierden. Tigchelaar was tussen 2014 en 2018 wethouder van onze stad. Momenteel is zij mede-eigenaar van een organisatiebureau.

“Doret Tigchelaar heeft zich doen kennen als een warme, innemende maar ook krachtige persoonlijkheid. Ze heeft daarbij een open en hartelijke houding. De gemeente Wierden is gewend aan een burgemeester die echt het boegbeeld is, een herkenbare burgemeester, die zich gemakkelijk beweegt in groepen en voor iedereen toegankelijk en aanspreekbaar is. Doret Tigchelaar zal daaraan voldoen,” aldus de gemeente Wierden.

“Ook heeft ze een goed netwerk waarbij de verwachting gerechtvaardigd lijkt dat ze in staat zal zijn de gemeente Wierden ‘op de kaart’ te zetten.”

De gemeenteraad van Wierden gaat ervan uit dat Doret Tigchelaar per 17 juni als nieuwe burgemeester van de gemeente Wierden kan aantreden.

Wierden is een gemeente en forenzendorp bij Almelo, Twente in de Nederlandse provincie Overijssel. Op 1 januari 2019 woonden er 24.345 mensen op een oppervlakte van 95,24 km². De gemeente Wierden maakt deel uit van de Regio Twente. Het dorp Wierden ligt tussen het Twentekanaal en het natuurgebied het Wierdense Veld,

 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in