‘Amor richt zijn pijlen zelf’ bij Toneelvereniging Irene

De klucht ”Amor richt zijn pijlen zelf” wordt door toneelvereniging “Irene” uitgevoerd op vrijdag 9, 16, 23 februari en 2 maart in de Bouwakker te Hattemerbroek. De toneelgroep heeft ook dit jaar gekozen voor een klucht. Een aantal rollen wordt in het plaatselijk dialect gespeeld.

Voor liefhebbers van amateurtoneel betekent dit een avond lekker lachen. Het toneelstuk in drie bedrijven is geschreven door D.J. Eggengoor. Voor alle spelers zijn er prachtige type-rollen.

De klucht speelt zich af begin jaren 80 op boerderij de Lindenhof. Het boerenechtpaar Bonheur heeft het beste voor met hun dochter en zoon. Ook wat betreft de keuze van een huwelijkspartner. Vooral de boerin doet haar uiterste best om haar kinderen aan vermogende partners te helpen zodat hun een zorgeloze toekomst wordt gegarandeerd. Maar zoon en dochter zijn kinderen van deze tijd en kiezen zelf hun eigen weg, hun eigen levenspartner. Heel eenvoudig, nietwaar? .

De toneeluitvoeringen worden jaarlijks door een groot aantal belangstellenden bezocht. Om teleurstelling te voorkomen wordt geadviseerd kaarten in de voorverkoop te halen. Dit kan bij:
*Snackbar en klompenwinkel Nagelhout, Zuiderzeestraatweg 687, Hattemerbroek (ma/wo. gesloten)
*Ada van de Poll, Zuiderzeestraatweg 554, Wezep
* Of reserveer telefonisc tot 1 dag voor de uitvoering bij Ada van de Poll, tel. (038) 3764971.

De voorstellingen beginnen om 19.45 uur. De zaal open om 19.00 uur. De prijs van het kaartje is voor volwassenen € 4,00. Kinderen tot en met 12 jaar betalen € 2,50.
Kijk voor meer informatie op toneel-irene.nl