St. Oekraïne Projecten bezorgt meer dan 2.000 kerstkaarten

Meer dan 2.000 kerstkaarten zijn in Hattem bezorgd door Stichting Oekraïne Projecten (SOP). Met de kerstkaartenactie heeft de stichting rond 1.630 euro verdiend. De gehele opbrengst van deze actie komt ten goede aan het project ‘Arendsnest’.

Voor de kerstdagen hebben de lopers het voor elkaar gekregen om 2.059 kaarten rond te brengen door geheel Hattem. Daarnaast zijn extra giften ontvangen om het project in Oekraïne te steunen. Met 2.059 kaarten had de stichting 927 euro aan opbrengst verwacht, maar door extra giften van 292 euro en de sponsorbijdrage van 411 euro komt de totale opbrengst uit op 1.630 euro.

Arendsnet biedt veilig thuis
De opbrengst gaat naar de opvang van kinderen in Arendsnest. “Arendsnest biedt dagelijks een warm nest voor kansarme en verwaarloosde kinderen. Helaas is de situatie in Oekraïne zo dat lang niet alle kinderen een veilig thuis hebben. Zij slapen bij hun alcohol­verslaafde moeder, slechte vrienden of een moeder die prostituee is. Ze leven weliswaar niet 24 uur per dag op straat, maar hebben evenmin een thuis. Arendsnest wil deze kinderen een veilig plek bieden met de christelijke waarden,” aldus de stichting. Meer informatie is te vinden op de website www.oekraine-projecten.nl . Op de website staat ook informatie hoe een extra donatie gegeven kan worden.

Nieuwe bezorgers gezocht
De stichting is op zoek naar nieuwe postbodes, die helpen om de kerstkaarten te verspreiden door Hattem. Voor informatie daarover kan je e-mailen naar: secretariaat@oekraine-projecten.nl.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in