“Hele mooie Kerstkaarten-actie voor Oekraïne”

In Hattem zijn de afgelopen dagen door de Stichting Oekraïne Projecten bijna 2.000 Kerstkaarten bezorgd. De totale opbrengst komt op 900 euro en is helemaal bestemd voor het project ‘Arendsnest’.

“Voor de Kerstdagen hebben de lopers het voor elkaar gekregen om meer dan 2.000 kaarten rond te brengen door heel Hattem. Vol enthousiasme hebben de lopers in brievenbussen van Hattem een kerstwens mogen bezorgen”, laat de Stichting Oekraïne Projecten weten.

Steun
“Het is een zeer mooie actie. Door heel Hattem worden Kerst- en nieuwjaarswensen bezorgd en hiermee wordt ook nog eens geld opgehaald voor Arendsnest. Hierdoor zijn de inwoners van Hattem blij en wordt Arendsnest gesteund.”

Veilige plek
Arendsnest biedt dagelijks een warm nest voor kansarme en verwaarloosde kinderen. In Oekraïne hebben lang niet alle kinderen een veilig thuis. Zij slapen bij hun alcohol-verslaafde moeder, slechte vrienden of een moeder die prostituee is. Ze leven weliswaar niet 24 uur per dag op straat, maar hebben evenmin een thuis. Arendsnest wil deze kinderen een veilig plek bieden met de christelijke waarden. Kijk voor meer info op www.oekraine-projecten.nl

Gift
Ondanks deze mooie financiële resultaten kan ‘Oekraine’ jouw gift goed gebruiken. Je kunt je gift overmaken op NL03 RABO 0325 7748 89 t.n.v. Stichting Oekraïne Projecten te Hattem onder vermelding van ‘Arendsnest’.

Help jij mee?
Overigens is de stichting op zoek naar nieuwe postbodes om de Kerstkaarten in Hattem te bezorgen. Lijkt je dit leuk om te doen of heb je andere vragen, dan kun je mailen naar: secretariaat@oekraine-projecten.nl.

Kijk ook op www.oekraine-projecten.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in