“Hattem Actueel” met Hof van Blom, Dag v/d Mantelzorger, Woonzorg- en schoolzone, Rode Kruis en meer…

Het radioprogramma ‘Hattem Actueel’ brengt uiteenlopende onderwerpen die je als Hattemer raken. Het wordt elke zaterdag live bij Radio Hattem uitgezonden van 10 tot 12 uur, met een herhaling op zondag en maandag. Of… luister, wanneer het jou uitkomt, via ‘Uitzending gemist’.

Zaterdag 24 oktober

  • In het 1e uur spreken we wethouder Carla Broekhuis over het slaan van de eerste paal voor de nieuwe Hof van Blom en over de Dag van de Mantelzorger.
  • Daarna praten we met een ander collegelid, Auke Schipper, over de steeds concreter wordende plannen van de woonzorg- en tegenwoordig ook schoolzone op de oude IJsbaan. En wellicht kan hij ons ook nog vertellen over welke weg we in Hattem de komende week nog wel kunnen rijden.
  • Ook in het tweede uur hebben we het ook nog over de Woonzorgzone. Dan praten we met Jolanda Westerink en die vertelt ons hoe de buurt, de bewoners van de Hollewand en het Uilennest, tegen de plannen aankijken.
  • Verder spreken we met Rob van Deventer van het Rode Kruis over de cursussen ‘EHBO en reanimeren’ en hoe die worden gegeven in coronatijd.

Over de programma’s van Radio Hattem vind je meer via het menu links via Radio->Programmering Reageren op deze vooruitblik of de uitzending zelf kan via  e-mail, Twitter of Facebook!

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in