80 Jarig Jubilate Deo zet Hattem op de kaart in Leewarden

Afgelopen zaterdag, 16 september, had het Regionaal Chr. Gem. Koor Jubilate Deo uit Hattem haar jaarlijks uitje. Op uitnodiging van koorleden die naar Leeuwarden waren verhuist werd het uitje ditmaal gehouden in de culturele hoofdstad van Europa in 2018, in Leeuwarden. Op een prachtige wijze kreeg het koor Leeuwarden te zien, namelijk met de citytrain.

Het koor op hun beurt gaf een verrassend concert  in de Pelikaankerk. Aan  het eind van het concert werd tot verrassing van het koor het Hattems stedelied spontaan ingezet door de organist van de Pelikaankerk, Jelle de Jong, en werd de tekst geprojecteerd en met het koor meegezongen door de aanwezigen.
Ook werd het koor toegezongen door een lied wat speciaal was gemaakt voor het 80 jarige koor door leden van de Pelikaankerk.

Vervolgens werd door een vertegenwoordiger van het kerkbestuur, de heer de Ernest de Lange,  de Pelikaantrofee uitgereikt aan de voorzitter van het koor, Gijs van Vulpen.
De bijeenkomst werd afgesloten met een drankje met alle aanwezigen om na te praten over het prachtig concert met elkaar waarna het koor een maaltijd kreeg voorgeschoteld en daarna moe maar voldaan weer met de bus richting Hattem vertrok.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in