Trainer Hans Roeland krijgt “verlaat” afscheidsmoment bij vv Hattem

Door het abrupte einde van het afgelopen voetbalseizoen en het stilleggen van de activiteiten op het sportpark was het zaterdagmiddag na de wedstrijd vv Hattem – Olympia ’28 een uitgelezen mogelijkheid om in kleine kring afscheid te nemen van trainer Hans Roeland.

Hij keerde zaterdag als trainer van Olympia’28 weer terug op sportpark
’t Achterveen na 4 jaar als trainer verbonden te zijn geweest bij vv Hattem.

In de bestuurskamer nam bestuurslid Anne Besseler als eerste het woord en sprak lovende woorden over Hans. Zo beschreef hij de persoonlijke- en trainerskenmerken van Hans. Een tekst waarin de aanwezigen hem heel goed in herkenden, maar die bleek te komen uit de sollicitatiebrief die Hans in december 2015 zelf schreef. Een bewijs van de zeer goede zelfkennis van Hans en een belangrijke basis voor zijn goede functioneren in de afgelopen 4 seizoenen. Namens de club werd er een fotocollage en een clubsjaal overhandigd.

Hierna was het de beurt aan de spelersraad. Roald Landman keek terug op 4 jaar samenwerking met Hans. Een periode met twee gezichten. De eerste 2 jaren waarbij de prestaties zeer aansprekend waren, met een mooie reeks in de nacompetitie die tot aan de verloren finale uitzicht gaf op promotie naar de 2e klasse. In de laatste 2 seizoenen was het lastiger om goede prestaties neer te zetten, maar waren er meer dan genoeg waardevolle momenten om tevreden op terug te kijken.

Na het overhandigen van een cadeau namens de spelersgroep was het Hans die aangaf meer dan warm gevoel te hebben bij de club en de 4 jaar samenwerking met de spelersgroep, begeleiding en bestuur van vv Hattem.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in