van Wijnen Smash ’70 pakt Salamanders

Zaterdag stond in de Eredivisie Tafeltennis de wedstrijd van Wijnen Smash ’70 tegen Salamanders op het programma. Voor een groot deel stond deze wedstrijd in het teken van de eerste wedstrijd van Viktor Brodd, de nieuwe speler van Van Wijnen-Smash’70.

Opstelling
Van Wijnen-Smash’70
1. Viktor Brodd
2. Michel de Boer
3. Martijn de Vries

Salamanders 
1. Siem van der Valk
2. Roel Bogie
3. Casper ter Lüün

Waar vorige week Simon Goessens de plaaggeest was voor de Smashers was dat zaterdag Casper ter Lüün. Hij won van Martijn de Vries en had matchpoint tegen Michel de Boer die hij gelukkig niet verzilverde. Viktor Brodd had totaal geen moeite met Roel Bogie en Siem van der Valk, het klasse verschil was enorm groot. Benieuwd hoe dat tegen de concurrenten zal gaan! Roel Bogie koan in de eerste twee games nog tegenstand bieden aan Martijn de Vries, maar de derde game ging wel heel snel naar de Hattemer. Siem van der Valk had tegen Michel de Boer ook niets in te brengen.

Salamanders miste  Jamshid Sedigh, die vorige week tegen Scylla nog verrassend won van Kazeem Nasiru. Zijn afwezigheid werd door de Hattemers goed opgepakt door met een ruime 5-1 te winnen, zelfs de 6-0 had er in gezeten, maar Martijn de Vries kon de matchpoints tegen Casper ter Lüün niet verzilveren.

De volgende wedstrijd is op 6 oktober, uit tegen Scyedam, in Schiedam.
De eerstvolgende thuiswedstrijd is op 20 oktober tegen Hercules.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in