Hatto Heim start met nederlaag tegen Oene

sv Hatto Heim is zaterdag in de competitie begonnen met een nederlaag. In Oene kwamen de geel/blauwen in de vijfde minuut al op achterstand. Via een mooie aanval van Yve Hilberink en met een mooie actie bereikte hij Jim Schaap was keeper Brian Mensink kansloos.

Een vroege tegenvaller dus voor de mannen van trainer Marcel van Walderveen. De wedstrijd werd in het vervolg er niet beter op. Veel balverlies en ballen die niet aankwamen. Na 30 minuten was de grootste kans voor Hatto-Heim. Ruben Bouwhuis stond plotseling oog in oog met keeper Wim Riphagen, maar de keeper redde knap en hield Oene in de race.

Na de thee gingen de sluizen los; regen en nog eens regen…….maar het voetbal was ook niet best. Hatto-Heim probeerde alles uit de kast te halen, maar Riphagen was een sta in de weg. Oene kreeg meer ruimte en Remco van Huffelen verraste doelman Mensink met een prachtige boogbal: 2-0.

Scheidsrechter Taflan vond het na 92 minuten welletjes en floot de wedstrijd af.
Zaterdag komt Zwolsche Boys op bezoek op sportpark ’t Achterveen.