Aanmelding introcursus petanque geopend

Twaalf personen kunnen deelnemen aan een gratis introductiecursus Petanque in Hattem. Deze wordt aangeboden door de Hattemse vereniging Hattem Petanque. De cursus start op woensdag 4 september.

Al eerder boden de Hattemse boulers een gratis introductiecursus aan. Daar was grote belangstelling voor. Alle reden dus om de korte leergang te herhalen voor nieuwe belangstellenden.

Tijdens deze cursus worden de deelnemers wegwijs gemaakt in de regels van het spel en krijgen zij les in de verschillende technieken van het gooien.
De cursus wordt gehouden in het centrum van Hattem op het Tinneplein.

De verdere cursusdagen die net als de eerste tussen 10.00 en 12.00 uur plaatsvinden zijn woensdag 11 en eventueel 18 september. Aansluitend bestaat de mogelijkheid om mee te doen met de woensdagmiddag inloopwedstrijden.
Er zijn geen kosten aan deze cursus verbonden. Koffie en thee zijn inbegrepen en ook spelmateriaal is gratis beschikbaar.

Wie deel wil nemen meldt zich zo spoedig mogelijk aan via gerard@hattempetanque.nl of 06-22914721. Meer informatie is te vinden op de site van de Hattemse boulesspelers: www.hattempetanque.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in