Optreden Om de Hoek bij Theeschenkerij Oldeniel

Liefhebbers van recente popnummers, maar ook van muziek van dertig jaar geleden, komen aan hun trekken tijdens een optreden van Om de Hoek bij Theeschenkerij Oldeniel. Het trio speelt akoestisch en in een originele uitvoering.

Deze Zwolse band speelt tijdloze nummers uit de popmuziek; via Paul Simon en het Electric Light Orchestra naar Krezip of George Ezra. Soms ingetogen, soms uitbundig, altijd akoestisch. Wat de uitvoeringen bijzonder maakt: alle teksten zijn in het Nederlands. De hertalingen zitten soms dicht bij de oorspronkelijke tekst en soms ook helemaal niet. De muziek van Om de Hoek is hierdoor verrassend en de luisteraar beleeft de nummers op een heel andere manier dan het origineel. Een optreden van Om de Hoek kan een feest van herkenning zijn, maar soms ook een aangename zoektocht in je herinnering voor het beantwoorden van de vraag: “Waar ken ik dat liedje van?”

Op zondag 28 augustus treedt Om de Hoek op bij Theeschenkerij Oldeniel. Het optreden op het terras aan de IJssel begint om 14.30 uur en komen luisteren is gratis. De theeschenkerij bevindt zich aan de Hattemse kant van de IJssel bij de fiets- en voetveerpont ’t Kleine Veer tussen Zwolle Zuid en Hattem. Meer informatie: www.oldeniel.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in