Heisa-in-Hattem in aantocht

Nog een paar weken en dan gaat het los in Hattem: op 10 september treden op maar liefst 17 verrassende plekken in de binnenstad (denk aan winkels, monumenten en tuinen) ervaren en beginnende artiesten op in totaal verschillende genres: Indie-rock, shanty, blues, pop en musical, gitaarmuziek, gospels maar ook dans en vertelkunst: iedere cultuurliefhebber komt die dag aan zijn of haar trekken!

De opening van dit voor iedereen gratis toegankelijke festival vindt plaats op zaterdag 10 september om 11 uur. De artiesten zijn vanaf half 12 te bewonderen op de verschillende locaties die terug te vinden zijn in de festivalflyer, op posters en op www.visithattem.nl.

Tot 17.00 uur kun jij die dag gratis optredens bijwonen van telkens 20 minuten. Laat deze kans niet aan je voorbij gaan en zet de datum nu alvast in jouw agenda!

10 september is het tevens Open Monumentendag; een mooie gelegenheid om deze twee evenementen te combineren. En heb je aan het eind van de dag de smaak nog te pakken? Vanaf 16.30 uur organiseert Opoe’s House of Music een geweldige muziekavond bij Houtwerk (opoeshouseofmusic.nl).

Kortom: Hattem op zijn best die dag. Mis het niet!

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in