Kids activiteiten tijdens New Orleans in Hattem

New Orleans in Hattem is niet alleen een Jazz-festival voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Voor deze doelgroep heeft de organisatie een speciaal activiteitenprogramma.

Dance workshop
Kids kunnen vanaf 16.15 uur meedoen met een ‘Dance workshop Wobbles’ onder leiding van Nyria Koers. Tijdens deze workshop worden verschillende Afrikaanse dansen door Nyria uitgelegd en voorgedaan zodat je lekker kunt oefenen.

Ketting maken en zelf musiceren
Houd je niet zo van dansen, dan kan je ook in de Mardi Gras stijl je eigen kleurrijke ketting samenstellen.
Als je liever zelf echte muziek maakt dan kan je meespelen met Ontwaakt. Een aantal talenten van deze Hattemse muziekvereniging is geselecteerd om samen met Just Vibes hun kunnen te tonen samen met ervaren musici. Just Vibes wordt aangevoerd door de Hattemse trompettist Wilfred Kroes, hij is ook de motor achter het vinden en verbinden van jeugdige musici uit Hattem.

Jeugdcircus
Het Zwolse jeugdcircus Pavarini start ook om 16.15 uur met verschillende optredens op meerdere plekken op het terrein van Houtwerk Hattem. Ze demonstreren circusacts zoals die ook in New Orleans te bewonderen zijn. Misschien kan je proberen mee te doen of wil je liever gewoon genieten van alle varianten die deze kinderen speciaal voor deze dag geoefend hebben.

Gratis toegang
Tijdens het gratis toegankelijke New Orleans festival op 7 september 2019 van 16.00 tot 24.00 uur kun je uiteraard genieten van jazz, blues, gospel en soul. De speciale kinderactiviteiten starten om 16.15 uur.
Het volledige kinderprogramma en overige informatie van het festival is te vinden op de website en op de sociale media Facebook en Instagram.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in