Zaterdag is het Nationale Veteranendag, later volgens een Hattemse

Zaterdag 24 juni is het Nationale Veteranendag. Deze dag staat in teken van erkenning en waardering voor veteranen. Nederland bedankt alle veteranen die zijn ingezet in dienst van de vrede. Niet alleen vroeger, maar zeker ook nu. In Nederland zijn meer dan 100.000 Nederlandse veteranen. Mannen en vrouwen van alle leeftijden en missies. Van de Tweede Wereldoorlog tot en met Mali. Van deze groep zijn er nog 30.000 in dienst als militair. In Den Haag vindt op 24 juni het traditionele defilé plaats. Kijk voor het complete programma op www.veteranendag.nl.

De vlag hijsen
Omdat veel Hattemse veteranen op 24 juni in Den Haag zijn, wordt die dag in Hattem niets groots georganiseerd. Wel hijst de gemeente die dag de veteranenvlag op het stadhuis en bij het veteranenperkje achter de Dijkpoort. Wil je zelf ook je erkenning en waardering voor de veteranen tonen? Hang dan op zaterdag 24 juni thuis de Nederlandse driekleur voluit uit!

Hattemse veteranendag later dit jaar
De Hattemse veteranendag wordt later dit jaar georganiseerd. Bijna 80 veteranen in Hattem krijgen hiervoor een persoonlijke uitnodiging.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in