Informatieavond Van der Valk hotel Hattem

Er zijn plannen voor een vestiging van hotelketen Van der Valk op Bedrijvenpark H20. Daarom organiseren Hotel Van der Valk, Bedrijvenpark H2O en de gemeente Hattem een informatieavond over deze plannen. Tijdens deze bijeenkomst geven de volgende partijen informatieĀ over de plannen:

  • Hotel Van der Valk, als initiatiefnemer
  • Bedrijvenpark H2O, als ontwikkelaar van het bedrijvenpark H2O
  • de gemeente Hattem, voor de bestemmingsplanprocedure.

Van der Valk is van plan om langs de A50 bij Hattem een hotel te vestigen
De combinatie van de dichtbij gelegen autosnelweg A50 en A28, de rustieke omgeving en de historische binnenstad van de gemeente Hattem, maken juist deze locatie geschikt. De gemeente Hattem bereidt momenteel het bestemmingsplan voor.

Aanmelden
De informatieavond vindt plaats op donderdag 2 juli 2020 bij Kwekerij Souman, Zuiderzeestraatweg 34 in Hattem.Ā Om voldoende afstand te kunnen houden van elkaar, zijn er drie informatierondes van ieder 45 minuten. Deze rondes starten om 18.30 uur, 19.30 uur en om 20.30 uur.
Om bij een informatieronde aanwezig te zijn, kan je je aanmelden via gemeente@hattem.nl onder vermelding van ā€˜informatieavond Van der Valkā€™.
Aanmelders ontvangen een bevestiging per e-mail. Hierin staat het tijdstip waarop je welkom bent. De gemeente Hattem wijst erop dat het belangrijk is dat je je aan deze tijden houdt, omdat men drukte wil voorkomen. Zo kan iedereen veilig de informatiebijeenkomst bezoeken. De organisatie vraagt je bij symptomen als hoesten, benauwdheid, verhoging of koorts thuis te blijven. Heb je nog vragen? Neem dan contact met de gemeente Hattem op via gemeente@hattem.nl.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in