Gemeente Hattem zoekt straatnaam voor nieuwe verbindingsweg in ’t Veen

De gemeente Hattem heeft besloten om voor de nieuwste wijk van Hattem, ’t Veen, straatnamen te kiezen die passen bij de unieke kenmerken en geschiedenis van ’t Veen. Er zijn al diverse straten voorzien van een mooie naam. Toch wordt er nog een naam gezocht voor een straat die ’t Veen aansluit op de Apeldoornseweg. Inwoners van Hattem mogen daarover meedenken.

Hoe verloopt het kiezen van deze naam?
Voor deze derde toegangsweg tot de wijk, een weg die de bewoners veel zullen gaan gebruiken, wordt een nieuwe naam gezocht. Deze naam moet passen bij de wijk ’t Veen. De hulp van de inwoners van Hattem wordt ingeroepen via het platform SamenHattem. Dit gaat in een fases. Eerst mogen inwoners nieuwe namen aandragen, naast een eerste aanzet vanuit de gemeente. Dan zal een commissie zich buigen over deze namen en een lijstje maken met de laatste 5 kanshebbers. Op deze laatste vijf namen mag dan weer gestemd worden door de inwoners van Hattem. Begin oktober zal definitief bekend zijn wat de nieuwe naam zal worden.

Hoe doe je mee
Als jij je blijvende stempel wilt drukken op deze nieuwe wijk, kun je dit aangeven via het meedoen-platform SamenHattem. Daar kun je ook lezen aan welke eisen de nieuwe naam moet voldoen. Heb je een naam bedacht, stuur deze dan in via de Straatnaam Gezocht pagina op SamenHattem.nl.  Op SamenHattem.nl kan de wedstrijd ook gevolgd worden. Uiteindelijk zal begin oktober 2023 bekend worden hoe de nieuwe straat zal gaan heten.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in