Lisa Wade opent Nationaal Kamp Hattem

Lisa Wade opent op 4 juni het 61e Nationaal Kamp Hattem, een schoolwerkweek voor kinderen van groep 7 en 8 van het basisonderwijs. Wade is ambassadeur van OERRR, het jeugdprogramma van Vereniging Natuurmonumenten. Ze werkte bij Het Klokhuis en presenteerde 13 in de oorlog, een bekroonde geschiedenisserie voor kinderen over de Tweede Wereldoorlog. Als stemacteur heeft ze een thuisstudio en is onder andere de vaste stem van de Efteling. Lisa Wade speelt op 4 juni een rol in het toneelstuk ‘Hattoempapa, een Maori verhaal’.

Meer dan 250 kinderen en 75 Mentoren uit heel Nederland zullen een week lang ondergedompeld worden in de wereld van kinderavonturen. Het 61e Nationaal Kamp Hattem, met als thema Nieuw-Zeeland, wordt georganiseerd door Stichting Bosavontuur Hattem.

Een week lang kamperen de kinderen in de bossen van Hattem. Ze koken op een tweepits gasstel, lopen spannende speurtochten, doen mee aan bijzondere activiteiten en genieten van het toneelspel in het Amfitheater. Door de opzet en uitvoering passen de Kampweek én het thema uitstekend binnen onderwijsprojecten.

De opening van het 61e Nationaal Kamp Hattem op maandag 4 juni is bij Kampgebouw ‘De Zandkreek’, Koeweg 17 en begint om 15.00 uur. Burgemeester Jan Willem Wiggers is daarbij aanwezig.

Kijk voor meer informatie op www.nationaalkamp.nl