Allerlaatste Bridgecursus van Hans van der Hoeven       

Hans van der Hoeven stopt na 15 jaar met zijn bridgelessen. Hans heeft de afgelopen jaren vele Hattemers en cursisten uit de regio de beginselen van het bridge bijgebracht.

Afgelopen week nam zijn laatste (en leukste!) cursusgroep in stijl afscheid van Hans in de Hattemse Hoeve. Zijn echtgenoot en bridgemaatje Monique markeerde het afscheid met een bloemlezing en blikte terug op 2007 toen Hans zijn eerste groep met de mooie bridgesport kennis liet maken. Hans wordt volgende week 74, een mooi moment vond hij nu zelf, om te stoppen met lesgeven.

Waardevol
Op zijn immer gepassioneerde, maar o zo strenge, doch humorvolle wijze nam hij cursisten mee in de wereld van bridge en Berry Westra met het ACOL-systeem. Dat was de basis die hij iedereen bijbracht en die menig liefhebber heeft verder gebracht in het bridge. Zijn motto: ‘niet spelen met angst in de broek’ zal menig cursist bekend voorkomen en blijft een waardevolle les.

Afsluiting
Al vele jaren kondigde Hans aan dat hij zou stoppen, maar dit was dan toch écht de laatste groep. Weliswaar werd de cursus tweemaal langdurig onderbroken door corona, maar eindelijk kon iedereen dan toch ‘live’ en gezellig afsluiten onder het genot van een drankje en een lekker hapje.

Wie nu wil beginnen met bridge kan zich melden in Zwolle of Heerde.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in