Vanaf Koningsdag weer heen en weer met ’t Kleine Veer!

’t Kleine Veer vaart vanaf Koningsdag, zaterdag 27 april, weer over de IJssel van Hattem naar Zwolle en vice versa. Het zet dagelijks tussen 10.00 en 18.00 uur voetgangers en fietsers de IJssel over.

Uniek
Je kunt als wandelaar of fietser gebruikmaken van deze unieke, historische overtocht. Uniek vanwege het prachtige uitzicht over de IJssel en de uiterwaarden, uniek vanwege de rijkdom aan weidevogels die je hier kunt zien en uniek door de boottocht zelf.

Landelijk voet- en fietspadennet
’t Kleine Veer vormt een voet- en fietsverbinding tussen Hattem en Zwolle en maakt deel uit van een landelijk voet- en fietspadennet. Door ’t Kleine Veer ontstaat er, samen met de veerdiensten in Zalk, Wijhe, Olst en Deventer, een recreatieve route aan weerszijden van de IJssel.

Vaarseizoen en tarieven
Vanaf Koningsdag tot en met zondag 27 oktober vaart het’t Kleine Veer dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur op de IJssel. Op Hemelvaartsdag, donderdag 30 mei, vaart het pontje al vanaf 7.00 uur om dauwtrappers over te zetten. De overtocht met het pontje kost € 1,- voor volwassenen en € 0,50 voor kinderen. Een tienvaartenkaart kost € 8,-.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in