Vandaag in het radioprogramma IJsselmagazine

Elke donderdag tussen 10.00 en 12.00 is op RTV Hattem het programma IJsselmagazine te horen. Dit is een radioprogramma met elke week nieuws en gasten uit de regio. In een uitzending passeren verschillende gesprekken de revue, allemaal met een regionale inslag. Elke week weer ‘vers’ voor u samengesteld door enthousiaste vrijwillers, gepresenteerd op RTV Hattem. Elke zaterdag tussen 12.00 en 14.00 kunt u luisteren naar de herhaling.

Deze week in het IJsselmagazine
In het eerste uur van het IJsselmagazine is Anita Middel onze Studiogast; Anita is voorzitter van de Stichting de Vuurvogel. Daaronder valt het Vuurvogel Jeugdorkest, de
Jonge Vuurvogel en het Kinderkoor Konstantijn; over dit alles komt Anita uitgebreid praten met Marijke Riesebeek.

In het tweede uur zijn er twee telefonische interviews. De eerste, om 11.15 gaat over de Zalkerloop en een half uur later wordt Judith Bartel van het Anton Pieck museum geinterviewd over de nieuwe expositie. Verder is er een overzicht van ‘Nieuws uit Hattem en Omgeving’. De muziek in het eerste uur is er muziek van de keuze van de Studiogast en in het tweede uur hoor je gevarieerde muziek, als mede ‘Muziek uit het Verleden’.

Programmering
Het programma van het IJsselmagazine is elke week (terug) te lezen op IJsselmagazine pagina van RTV Hattem. IJsselmagazine is te beluisteren op radio 106.1 FM of DAB+ kanaal 7B, 190.640 mHz.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in