Gina Guldenaar in Fractiegenoot en Hattem Actueel

In aanloop naar deze verkiezingen besteden RTV Hattem en De Hattemer aandacht aan de verkiezingen. Wekelijks wordt in de rubriek Fractiegenoot een lijsttrekker geïnterviewd waarin onderwerpen aan de orde komen over de lijsttrekker persoonlijk, maar ook thema’s waarin de partij van de geïnterviewde zich onderscheidt van andere partijen.

Deze week Gina Guldenaar, lijsttrekker voor HattemCentraal. HattemCentraal is de eerste lokale partij van Hattem en doet ook voor het eerst mee met de verkiezingen. In het programma van HattemCentraal staat het onderwerp participatie centraal. “Wij zeggen niet dat er niet aan participatie wordt gedaan in Hattem. Maar het is belangrijk om vooraf aan te geven waarover mensen kunnen meepraten en meebeslissen en niet pas op het moment dat er een uitgewerkt plan ligt”, aldus Guldenaar.
Lees het hele interview in De Hattemer van deze week.

Interview Hattem Actueel
Wilt je meer weten over deze Hattemer lijsttrekker en de standpunten van HattemCentraal? Kijk of luister dan zaterdag 26 februari 2022 tussen 11.00 en 12.00 uur naar Hattem Actueel, het wekelijkse actualiteitenprogramma van RTV Hattem. Deze uitzending wordt op zowel radio  als tv live uitgezonden. Of luister de uitzending (terug) via Uitzending gemist.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in