Wéér een 6-0 overwinning voor van Wijnen Smash ’70

Zaterdag stond voor van Wijnen Smash ’70 de tweede wedstrijd van het tweede deel van de Eredivisie Tafeltenniscompetitie op het programma tegen Salamanders.

Van Wijnen-Smash’70 was weer helemaal compleet. Vorige week was Koen Hageraats nog geblesseerd en werd hij vervangen door Gerben Last. Naast Koen traden Barry Wijers en Martijn de Vries aan.

Loon na werken
Weer stond er na afloop van de wedstrijd een 6-0 op het bord. Deze einduitslag werd niet helemaal verwacht, maar komt in de strijd om plaats 3 wel heel erg goed uit. Ondanks de einduitslag moest er wel harder gewerkt worden dan vorige week.

3 x 6-0
In één seizoen al drie keer winnen met 6-0 is nog niet eerder gebeurd in de eredivisie bij Van Wijnen-Smash’70. Het publiek kon wel genieten van mooie wedstrijden, ondanks de ruime uitslag die anders doet vermoeden.

Vervolg
De eerstvolgende wedstrijd is uit op zaterdag 7 maart in Hilversum, de wedstrijd begint om 16:00 uur. Zaterdag spelen de Smashers in Zwolle tijdens de Nederlandse Kampioenschappen in het Landstede Sportcentrum.


Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in