”Het Hoenderveld” bij Toneelvereniging Irene

De klucht ”Het Hoenderveld” wordt door toneelvereniging “Irene” in februari op de planken gebracht. De toneelgroep heeft ook dit jaar gekozen voor een klucht, waarbij een aantal rollen in het plaatselijk dialect worden gespeeld.

Voor liefhebbers van amateurtoneel betekent dit een avond lekker lachen. Het toneelstuk in 3 bedrijven is geschreven door Herman van der A. Voor alle spelers zijn er prachtige type-rollen.

Vrolijke chaos
Wij zijn te gast bij de familie Ham. Geert heeft een geweldig idee, hij wil de leegstaande kippenhokken verbouwen om deze te verhuren. De manier waarop dit gebeurt stemt echter tot nadenken. Er komen al spoedig klanten op af en al met al wordt het een vrolijke chaos.”

Kaarten
De toneeluitvoeringen worden jaarlijks door een groot aantal belangstellenden bezocht. Om teleurstelling te voorkomen kun je het beste jouw kaarten in de voorverkoop halen bij:

  • Snackbar en klompenwinkel Nagelhout, Zuiderzeestraatweg 687, Hattemerbroek (ma/wo. gesloten)
  • Ada van de Poll, Zuiderzeestraatweg 554, Wezep  

Tot 1 dag voor de uitvoering kun je telefonisch reserveren bij: Ada van de Poll, tel. (038) 3764971. De prijs van het kaartje is voor volwassenen € 4,- kinderen tot en met 12 jaar betalen € 2,50 per kaartje.

Speeldagen
Er wordt gespeeld op vrijdag 8, vrijdag 15, zaterdag 16 en vrijdag 22 februari in zaal ‘de Bouwakker’ te Hattemerbroek. De voorstellingen beginnen om 19.45 uur, de zaal is open om 19.00 uur.

Meer informatie vind je op www.toneel-irene.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in