Webinar Veluwe Duurzaam: ‘Hoe isoleer ik mijn ramen en deuren?’

Veel warmte gaat verloren via ramen en deuren. Daarom is het slim om deze te gaan isoleren. Maar hoe doe je dit? Wat zijn de kosten en wat levert het op? Je hoort het tijdens de webinar van Veluwe Duurzaam over isoleren op 25 november van 19.30 tot 20.30 uur.

Deze webinar gaat over isolatieglas en ventilatie met vragen als: wanneer is het zinvol mijn glas te vervangen? Ga je voor HR++ of triple glas? Wat zijn de kosten en wat levert het op? Hoe maak ik gebruik van subsidies? Waar moet ik op letten bij het aanvragen van offertes? En bestaan er nog energiezuinigere ventilatiemogelijkheden dan ventilatieroosters?

Wat en wanneer?
Een onafhankelijke energieadviseur van Veluwe Duurzaam geeft donderdag 25 november tussen 19.30 tot 20.30 uur uitleg over het isolatiethema en hij vertelt welke subsidies en leningen er zijn. Er is er voldoende ruimte om vragen te stellen of persoonlijk advies te krijgen. Aanmelden voor het webinar doe je via www.veluweduurzaam.nl/webinar. Ook kun je hier het webinar bekijken.


Bij Veluwe Duurzaam kunnen inwoners en bedrijven terecht voor informatie en advies op het gebied van energiebesparing, verduurzaming van woning, tuin en milieu. Veluwe Duurzaam is het duurzaamheidsloket van de zeven regiogemeenten: Elburg, Ermelo, Hattem, Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek en Putten en samenwerkingspartners Waterschap Vallei en Veluwe en provincie Gelderland.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in