Technical Football Fun Training voor 80 pupillen bij vv Hattem

Bij vv Hattem stond zaterdag de hele ochtend in het teken van de Technical Football Fun Training. De onderdelen stonden onder leiding van jeugdtrainers en de voltallige 1e elftal van 22 spelers en de staf.

De voetballers(sters) werden ingedeeld in groepjes, waarna deze aan 10 voetbalonderdelen deelnamen. De oefeningen waren naast leuk ook heel leerzaam, waarbij allerlei voetbalonderdelen aan bod kwamen in het door Hoofd jeugdopleiding Anton Rave en Thomas Brink uitgezette parcours.
(tekst gaat verder na de video)

De voetballertjes leken deze ochtend extra gemotiveerd. Waren het de spelers van het 1e of hoofdtrainer Herman Oosterhaar en zijn assistent Fred Zwiggelaar die vorige week al training gaven aan jeugdselecties?

De ochtend werd afgesloten door gezamenlijk wat te drinken en de uitreiking van 84 heuse diploma’s  met ruimte voor handtekeningen van de trainers en spelers van de selectie. Een mogelijkheid waar direct gebruik van werd gemaakt.

Nieuwe jeugdleden zijn altijd welkom om kennis te maken met de jeugdafdeling van vv Hattem. Contact opnemen kan via www.vvhattem.nl of door even te bellen met Bert Bagerman 06-52421780.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in