Politie Hattem zoekt jong meisje dat bijna is aangereden

Een verwarde man heeft woensdagmiddag tijdens zijn vlucht voor de politie bijna een meisje aangereden in Hattem. Agenten zaten achter de man aan, omdat hij in verwarde toestand in een auto was weggereden. Op het moment dat agenten de man zagen, ging hij er vandoor.

Tijdens zijn vluchtpoging reed hij rond 14.45 uur op het kruispunt Vechtstraat/Hessenweg bijna een meisje aan. Agenten konden vanwege de achtervolging niet stoppen en hebben haar niet meer gesproken. De achtervolging eindigde toen de man tegen een boom reed. Hij raakte daarbij gewond en is naar het ziekenhuis gebracht.

De politie komt een dag later toch graag in contact met het meisje. ‘We hebben er namelijk een naar gevoel aan over gehouden en we willen graag weten hoe het met het meisje is en of ze er erg van is geschrokken. Misschien wil het meisje ook een verklaring afleggen over het feit dat ze bijna van haar fiets is gereden’, schrijft de politie.

Het gaat volgens de politie om een blond meisje van zo’n 8 of 9 jaar oud. Ze droeg een blauwe jas en reed op een donkere fiets.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in