Nieuwe nevenfunctie burgemeester Marleen Sanderse

Marleen Sanderse, burgemeester Hattem, treedt met ingang van 23 november 2021 toe tot de Raad van Toezicht van SailWise. Met haar komst bestaat de Raad uit vijf leden: Rob Klifman (voorzitter), Mat Botman, Frank Oostdam, IJsbrand Dijkstra en Marleen Sanderse.

Marleen heeft een hart voor de watersport en is actief geweest als roeister. In 2008 maakte ze deel uit van het roeiteam dat meedeed aan de Paralympische Zomerspelen in Peking. Sinds 2020 is zij burgemeester van de gemeente Hattem. Marleen: “Ik ben erg content met mijn lidmaatschap van de Raad van Toezicht en hoop een mooie bijdrage te leveren aan deze prachtige organisatie.”

Rob Klifman, voorzitter van de Raad van Toezicht: “We zijn heel blij met de komst van Marleen vanwege haar bestuurlijke ervaring, netwerk en affiniteit met onze doelgroep.”

Onbeperkt genieten
Actief en zelfstandig watersporten draagt bij aan fysieke en mentale onafhankelijkheid van mensen met een handicap aldus de visie van SailWise.
Dit wil de organisatie bereiken door het bevorderen van het maatschappelijk welzijn, de fysieke en mentale onafhankelijkheid en de integratie van mensen met een handicap of beperking middels (het aanbieden van) faciliteiten op het gebied van watersport; en het bevorderen van deelname van mensen met een handicap aan watersportactiviteiten.
 

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in