Groeidienst in De Open Poort met Gert Hutten & Praiseband Xing

Op zondagochtend 27 oktober is er weer een Groeidienst in De Open Poort, deze keer met  dominee en schrijver Gert Hutten. De muzikale begeleiding is van de Hattemse Praiseband Xing.

De dienst begint om 10.30 uur. Vanaf 10.00 uur is er inloop met koffie, thee en limonade. Het thema is ‘Dienen, delen en doen’.

Wat zijn Groeidiensten?
De Groeidiensten zijn laagdrempelige diensten waarvoor iedereen welkom is, ook als je niet of niet zo vaak een kerkdienst bezoekt. Ze kennen een vaste opbouw met onder meer muziek en aanbidding, een kindermoment en een overdenking.

Groei
‘Open Poorters’ worden betrokken bij de invulling, zodat elke dienst een persoonlijke tint heeft. ‘Centraal thema in de Groeidiensten is om Jezus meer ruimte te geven in je leven. “Door deze ‘groei’ ga je de vrede en blijdschap van een leven met God ervaren, waardoor het leven mooier wordt,” aldus de organisatie.

Nog 2 in 2019
De laatste Groeidiensten van dit jaar zijn op 27 november en op Eerste Kerstdag gepland. Voor de kleinsten is er tijdens de diensten crèche en er zijn kinderclubs voor kinderen tot en met groep 4.

Zondag 27 oktober, 10.30 uur, De Open Poort, Veldhoeve 1.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in