Hoezee! voor Heisa in Hattem

Op zaterdag 20 oktober had je ogen tekort in Hattem: op verrassende locaties, zoals in huiskamers en stadsmonumenten, vonden allerlei optredens plaats. Een aanbod van 25 kleinere en grotere gezelschappen namen je mee op avontuur in de cultuur, in de breedste zin van het woord. Wat een creativiteit en muzikaliteit heerst er in Hattem en omstreken!

Zo kon men o.a. genieten van een Jazz trio  in de Adelaarshoek 5 A ,bij de winkel ‘Even Binnen’, wereldliederen horen zingen door het koor Hoge Noodt in de Christelijk Gereformeerde Kerk , danste er een kind lekker bij de coverband Jimmy’s Thunderbox in winkelpand aan de Kruisstraat 13, kon men zich bij Art Gallery Bruno Barat laven aan prachtig klassiek ballet, begeleid door Bach muziek op cello en piano, was bij Tweede Hansje Latijns Amerikaanse muziek te  beluisteren op gitaar en fluit en waren in een huiskamer op Kerkplein 2, hun muzikale buurmannen Herman Weelink en André Geerts met piano en zang hun kleinkunstliederen vertolkten.

Het was al met al een waar feest met in totaal 74 optredens, vol muziek, toneel en vertellingen. De organisatie was in handen van de Rotary Club Hattem- Heerde in samenwerking met Ronduit Hattem. Ook de Tinne was open, waar het Accordeon Kwintet Ad Libitum optrad. Zij eindigden met het lied ‘Allways look on the bright side of life’. Na zo’n welgevulde dag vol mooie optredens zal menig bezoeker van “Heisa in Hattem’ het leven zeker van zijn zonnige zijde gezien hebben…

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in