Word klimaatcoach in Gelderland

Provincie Gelderland biedt dit najaar 24 Gelderlanders de kans om klimaatcoach te worden. Stichting KlimaatGesprekken verzorgt de training, zodat je als klimaatcoach in Hattem en omgeving workshops kan geven. Je kan hierdoor meehelpen om de klimaatdoelstellingen te halen en duurzamer te gaan leven.

Training tot klimaatcoach
Tijdens een driedaagse training leer je hoe je zelf klimaatschade kan verminderen en hoe je hierover het gesprek met anderen voert. De opgeleide klimaatcoaches weten hoe ze anderen kunnen helpen zuiniger om te gaan met energie en klimaatvriendelijke keuzes te maken. De klimaatcoaches helpen zo energie te besparen en de klimaatdoelstellingen in Gelderland te halen.

Wil je klimaatcoach worden?
Ben je iemand die graag mensen coacht en in kleine groepen training geeft? Wil je graag onderdeel zijn van een groep vrijwilligers die allemaal klimaatcoach zijn in Gelderland? Heb je de tijd om regelmatig workshops te geven? Dan is Stichting KlimaatGesprekken op zoek naar jou! Provincie Gelderland vergoedt de hele training, maar je betaalt zelf bij de start € 100 borg. De borg krijg je terug nadat je minimaal 2 workshop-reeksen hebt gegeven. Voor alle voorwaarden en meer informatie over de trainingen kan je terecht op de website van KlimaatGesprekken.

Andere mogelijkheden en momenten voor duurzame inspiratie
Aanmelden voor de trainingen kan via de website van KlimaatGesprekken. Weet je niet zeker of klimaatcoach worden iets voor jou is? Dan kan je meer informatie krijgen tijdens een gratis (online) introductie. Wil je geen coach worden, maar wel meer leren over duurzaam leven en anderen inspireren? Neem dan deel aan 1 van de workshopreeksen of de grote online inspiratiesessie.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in