Vrolijke bellen, volle terrassen, veel mensen

Wie op zaterdag 22 juni op de langste dag even na het middaguur de binnenstad in wilde lopen, zag de gezelligheid al direct. Het was niet alleen een volle Kerkstraat dat de aandacht trok. Teo Visser o.a. had met enorme bellenblazers het publiek direct te pakken. ‘Zijn’ bellen vormden een vrolijk schouwspel voor kleine en grote mensen. Het was bovendien gratis. Al zijn op de langste dag de prijzen ’s morgensvroeg ook niet hoog. Wie wat later uit zijn bed was gekomen, kon langs de vele kraampjes met kleine en grote aanbiedingen slenteren.
Het weer werkte goed mee, zodat de terrassen vol zaten. En wie wilde, kon meezingen met de zeemansliederen van het koor dat vlak voor de Grote of Andreaskerk een klein concert hield. Voor een foto-impressie, kijk op ons bericht Foto-impressie, van Kor van der Helm.

concert
Ons Genoegen treedt om 19.30 uur met coverband UpTown op bij Eetcafé De Kruusing. Vorig jaar was de complete kruising afgezet voor muziek, maar ook voor een drankje. Een mooie traditie van deze muziekvereniging die op 22 juni opnieuw haar bad shoes aan zal trekken om er een gezellig gratis openluchtconcert van te maken.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in