Hattem bruiste weer van de activiteiten

Hattem zette zich zaterdag opnieuw op de kaart als activiteitenstad. Met onder meer een Obstacle Run, waterpolo- en beachvolleybalwedstrijden in en naast de jachthaven, live muziek en aantrekkelijke aanbiedingen in winkels voor vroege koopjesjagers. Dit alles onder de inmiddels al vele jaren vertrouwde noemer Langste Dag van Hattem.

500 deelnemers
De Obstacle Run werd voor de tweede keer in successie gehouden, met dit jaar 56 hindernissen op het langste parcours en maar liefst 500 deelnemers. De lopers startten en finishten bij de haven. Inzet was niet de snelste tijd scoren maar wel rennend of deels wandelend zoveel mogelijk hindernissen op het uitgezette 5 of 8 kilometer parcours meepakken.

Goed doel
Wie meedeed kon er ook voor kiezen zich te laten sponsoren voor een goed doel, zoals Jacco Ansmink met een groep vrienden en familieleden deed. Hun goede doel was de Stichting Melanoom.

Vrijwilligers
Voor de duizenden bezoekers was het deze dag dubbel genieten: van één of meer georganiseerde activiteiten en het prachtige weer. En ook voor dit evenement gold: er waren weer heel veel vrijwilligers van de partij om mee te helpen alles in goede banen te leiden.

De kruip- en modderhindernis op voormalig zwembadterrein De Watermulder.
Deelnemers lopen zich warm voor de start.
Waterpolo in de haven.
Beach volleybal
Jacco Ansmink neemt een hindernis voor het goede doel.
Het laatste obstakel; de kooi. En natuurlijk is RTV Hattem erbij om een fraai filmverslag te maken.

Tekst en foto’s: Hans Lambrechts

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in