De titel is voor Hatto-Heim!

Het eerste elftal van sv Hatto-Heim heeft het kampioenschap in de 3e klasse C Oost in de wacht gesleept. De geelblauwe formatie van gtrainer Marcel van Walderveen stond zo’n 2,5 jaar onafgebroken in de top van de ranglijst.

In het seizoen 2019-2020 leek de ploeg op weg naar het kampioenschap, maar toen gooide corona roet in het eten en bleek een voorsprong van 9 punten op de nummer 2 niets waard.

Nadat ook het seizoen 2020-2021 het einde niet haalde, begon Hatto-Heim voortvarend aan dit seizoen. Na 10 wedstrijden stond de ploeg op de maximale score van 30 punten. Vervolgens leek Hatto-Heim even de weg kwijt en kwam de spanning volledig terug.
Hatto-Heim herstelde zich echter goed en vervolgde het de weg naar het kampioenschap.

“Wij zijn als vereniging ongelooflijk trots zijn op deze prestatie. Een kampioenschap van het eerste elftal is altijd reden voor een mooi feest! Een kampioensteam dat bestaat uit jongens die vanuit de eigen jeugd doorgegroeid zijn, is een grandioos compliment aan de gehele vereniging. Ook onze technische staf zijn allemaal jongens van de club”, aldus de trotse voetbalclub Hatto-Heim.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in