VoetbalFitness 40+ bij vv Hattem

Bij vv Hattem kun je binnenkort jouw lockdown-kilo’s wegwerken met VoetbalFitness 40+.

Elementen uit krachttraining, bootcamp én voetbal komen samen in een work-out van een uur, die in de buitenlucht op het voetbalveld wordt gegeven. “Het idee is dat je intensiever gaat sporten wanneer je het leuker vindt. En wat is er leuker dan spelen met een bal?”, vertelt Arjen Noorberger van vv Hattem.

Oudere sporter
VoetbalFitness 40+ richt zich specifiek op de oudere sporter die aan den lijve ondervindt dat hij steeds minder goed in staat is de inspanning te leveren die een wekelijkse (voetbal)wedstrijd van hem vraagt. Noordberger: “Maar ook als je het moeilijk vindt gestructureerd met jouw lichaam bezig te zijn in een sportschool ben je van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de proeflessen.”

Richtlijnen
Na een goede warming-up volgt een all-round work-out, waarbij je al jouw spiergroepen traint, in combinatie met korte, intensieve voetbalvormen. VoetbalFitness volgt de coronarichtlijnen. De groep mag daarom niet groter zijn dan 30 personen en er wordt gesport op 1,5 m afstand.

Aanmelden
Dit initiatief wordt als pilot financieel ondersteund door de KNVB, waardoor de eerste 4 lessen gratis zijn. Vanaf vrijdag 28 mei om 19.30 uur kun je meedoen, uitsluitend op basis van vooraanmelding via voetbaltechnischezaken@vvhattem.nl

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in