Ga jij de uitdaging aan bij de #7dagen waterchallenge?

Alle Hattemers worden door JOGG uitgedaagd om mee te doen aan de #7dagenwater challenge.

Met acht gemeentes van de regio Noord Veluwe is het doel om jeugd, jongeren, volwassenen en gezinnen te laten ervaren dat (kraan)water drinken gezond, leuk en gemakkelijk is.

Beste kraanwater
“Het is belangrijk om fit te zijn en gezond te leven. Hier hoort water drinken ook bij. Water is de beste dorstlesser en geeft je betere concentratie. In Nederland hebben wij het beste kraanwater ter wereld. Daarom is het belangrijk dat kraanwater drinken weer normaal gaat worden. Water mee naar school, tijdens het sporten een bidon mee en een kan (fruit)water op tafel”, zo laat het JOGG weten.

Aanmelden
Lukt het jou om 7 dagen alleen water of thee zonder suiker drinken? Van 15 tot 21 juni wordt je uitgedaagd om dit vol te houden. Doe mee en meld je voor 11 juni aan op 7dagenwaterchallenge.nl


Wat is JOGG?

JOGG (jongeren op gezond gewicht) helpt kinderen én hun ouders bij het maken van gezonde keuzes in eten en drinken. Ook laat JOGG zien hoe gemakkelijk bewegen en sporten kan zijn.

Daarvoor hoef je niet altijd naar een club of verenging. Denk ook aan klimmen in de speeltuin, voetballen op het pleintje of op de fiets naar school.

Waarom JOGG?
Ongeveer één op de zeven kinderen is te zwaar. Daarom is de bestrijding van overgewicht onder de jeugd hard nodig. Gezond eten, drinken én voldoende bewegen dragen bij aan een gezonde leefstijl en een gezond gewicht. De JOGG-aanpak stimuleert jongeren om dagelijks meer te bewegen en gezonder te eten en drinken.

De JOGG-aanpak is van en voor iedereen. De hele buurt, scholen, bedrijven, het gemeentebestuur, kinderen én hun ouders helpen mee. Zo maken we samen de jeugd gezond.

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in