Echtpaar Baauw-Van Westrienen 60 jaar getrouwd

Het echtpaar Baauw-van Westrienen viert vandaag hun 60-jarig huwelijksfeest. Burgemeester Jan Willem Wiggers bracht vanmorgen een bezoek om hen te feliciteren.

Het diamanten bruidspaar kwam in 1950 in Hattem wonen en heeft 3 zoons, een dochter en 8 kleinkinderen. Allemaal houden van kunst.

Mw. Baauw fotografeerde veel en werkte graag met textiel waarmee zij prachtige werkstukken maakte. Dick Baauw is in Hattem bekend als ontwerper, schilder en glazenier met de bijbel als inspiratiebron. Hij kreeg veel opdrachten voor verschillende  zorginstellingen in Nederland voor zowel beeldhouw- als glazen werken. In 2015 exposeerde de familie Baauw hun werken in het Stadhuis van Hattem.

Het bruidspaar -beiden zijn 84 jaar oud- houdt ook van langlaufen en onlangs werd samen met kinderen en kleinkinderen het 60-jarig huwelijksfeest op de lange latten gevierd.

Foto’s: Elly v/d Wetering


 

1 REACTIE

  1. Mijn naam is Teake Visser uit Leeuwarden. Ik ben oud leering van u van de schilderschool te Zwolle. Mijn geboortedatum is 01-02-1939
    Allereerst mijn felicitaties voor het 60 jarig huwelijk, zelf zijn mijn vrouw en ik 57 jaar getrouwd.
    U heeft mij de liefde voor ontwerpen en tekenen bij gebracht waar ik na mijn 70e veel plezier aan beleef. Wanneer u het leuk vind kan ik u digitaal wat van mijn werk toe sturen. Ook kan u mijn website bezoeken om een indruk te krijgen. In uw werk herken ik wat u mij geleerd hebt.
    Met hartelijke groeten Teake Visser

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in