’t Kleine Veer vaart weer van Hattem naar Zwolle Zuid

De veerdienst ’t Kleine Veer vaart weer. Oorspronkelijk zou de veerdienst alweer opgestart worden voor de Paasdagen, maar er was een tijd lang te hoog water. Het historische pontje, dat sinds jaar en dag een geliefd vervoersmiddel is voor fietsers en wandelaars om de IJssel over te steken is weer operationeel en vaart weer volgens de reguliere dienstregeling.

Theeschenkerij
Bovendien is er nog meer goed nieuws: binnenkort opent ook de theeschenkerij bij het veer weer haar deuren. De theeschenkerij is een geliefde plek voor een kopje koffie, thee en/of iets lekkers na een mooie tocht over de rivier. Met de heropening van de theeschenkerij wordt het plaatje van ’t Kleine Veer weer compleet. Later meer over de opening van theeschenkerij Oldeniel.

3 REACTIES

  1. Kunt u ons informeren wanneer het pontje weer vaart? Het zou ook prettig zijn als er op de vaarplek informatie is. Er komen diverse mensen die van niets weten en ook niet hoe ze dan naar Hattem moeten fietsen.

  2. Hallo Joke, we zullen eens informeren bij de gemeentes Hattem en Zwolle, zij exploiteren deze veerdienst. Wij hebben zelf helaas nog niets meer gehoord. Als we meer weten, komt er een nieuwsbericht. Groeten, Jeroen Peters

Laat een reactie achter

Plaats alstublieft uw reactie
Vul je naam in